Karvilan Panimon olutpuodit -
Tuoretta olutta kylmänä mukaan

Löydät Karvilan Panimon olutpuodit KORPI Ravintolasta Kerigolfista Kerimäeltä sekä Maitolaituri Kahvila & Puodista Enonkoskelta. Oluet toimitetaan suoraan panimolta olutpuoteihimme, joten tuoreus on taattua. Voit nauttia oluita myös paikan päällä ravintoloissa. Ravintoloissa saatavilla myös kauppavahvuutta tukevampia erikoiseriä!

Olutpuodit palvelevat aukioloaikojen puitteissa. Olutpuodin valikoimasta löytyvät kaikki Karvilan Panimon kauppavahvuiset (5,5%) oluet. 

Korven Kutsu Classic Lager

Klassinen vaalea lager-olut, jossa maltaisuus ja humalan puraisu ovat tasapainossa. (0,33L 5,0%)

Korven Kutsu Dark Lager

Paahteisen tumma ja puhutteleva, kuitenkin raikas lager-olut. (0,33L 5,0%)

Korven Kutsu Helles Lager

Maltaisen pehmeä kullankeltainen vaalea lager-olut. (0,33L 5,2%)

Korven Kutsu Pale Ale  

Maltainen, hedelmäinen jaa mukavan katkero suodattamaton Pale Ale. (0,33L 5,3%)

Korven Kutsu Wild Spruce Lager 

Pehmeän maltainen ja täyteläinen vaalea suodattamatton lager – maustettu kotimaisella kuusenkerkällä.

Parhaat mallaslaadut ja jalohumalat takaavat runsaan täyteläisen makunautinnon. Olut on maustettu kuusenkerkällä, joka on tuo lagerin maltaisen makeaan makumaailmaan yrttistä kuusimetsän tuulahdusta.

0,44l tölkki alc 5,0% vol)

Korven Kutsu Sour Ale

Korven Kutsu Sour Ale on mummonmehumaisen hapan ja marjaisa hapanolut (alc 5,0% vol). Miellyttävän raikas makumaailma syntyy oluen valmistuksessa maltaan lisäksi käytetyistä kotimaisista marjoista, jotka maustavat oluen ja luovat sille uskomattoman raikkaan maun. 

Marjoina oluessa ovat: kotimainen mustikka, mustaherukka sekä vadelma. Hapanolut valmistuu siten, että marjat lisätään käymistankkiin, jossa ne tekevät taikojaan ja luovat miellyttäviä makuvivahteita olueen. Oluen valmistuksessa on käytetty myös laktoosia, joka pehmentää ja makeuttaa oluen makua. Olut on käytetty Philly Sour hiivalla, joka käyttää ja hapattaa oluen. Lopputuloksena on miellyttävä, luonnollisen raikas hapanolut.

Korven Savu – miellyttävä savulager

Maltainen vaalea lager, jonka makumaailmaa täydentävät savustetun maltaan aromikkuus ja kuusenkerkän makea metsäinen yrttisyys.

Nautittavaa ja pehmeän täyteläistä lageria luonnonläheisellä twistillä.

Karvilan Panimo loi savulagerin, jossa savu tuo mukavan vivahteen makuun – ei jyrkkää muut maut alleen peittävää savuisuutta. Korven Savu on mainio olut oluen ystäville, jotka haluavat tutustua lempeästi maustettuihin lager-oluihin. (0,33L 5,0%)

Erikoiserät

Saatavilla myös sesonkien erikoiseriä! Tervetuloa makumatkalle maukkaiden pienpanimo-oluiden maailmaan!

 

Maun ehdoilla

Niin syntyy Korven Kutsu.

Intohimolla. Rakkaudella ja syvällä kunnioituksella aitoa olutta kohtaan.

Käsityönä, tinkimättä ainoastakaan raaka-aineesta. Vanhan kotitilan syvän lähteen veteen – siihen, jonka maku kutsuu palamaan takaisin. Aina. 

Sieltä, syvältä Järvi-Suomen sydämestä me kuulimme sen. Korven Kutsun.

Avaa aistisi. Kuule sihahdus. Tunne täyteläisyys. Maista Karvilan lähteen puhdas vesi. Maltainen makeus ja maailman parhaat jalohumalat.

Karvilan Panimon tarina

Karvilan panimon pihalla kasvaa kuusi, joka herättää katselijassa ihmetystä – miten noin vinossa oleva iso kuusi voi pysyä pystyssä? Kuusi on vinossa – syystä. Kolmekymmentä vuotta sitten kuusi seisoi yksinään peltojen keskellä – maanviljelys oli silloin kylän lähes joka talon elinkeino.

Etelästä ja lounaasta peltojen poikki puhaltavat myrskytuulet olivat kuusen ainaisena uhkana. Niinpä kuusemme kaukaa viisaana kasvatti itsensä etunojaan- ottamaan puhurit vastaan – joka vuosi lisäten omaa paksuuttaan, mutta ei yhtään enää pituuttaan. Sodan nähneiden sukupolvien lopetettua viljelyn, pelloille laitettiin kasvamaan koivua. Nykyisin kuusta suojaa vankka koivumetsä, eikä kuusivanhuksen enää tarvitse ottaa myrskyjä vastaan yksin.

Me Karvilan panimolla haluamme olla yhtä viisaita kuin vino kuusemme, josta olemme ammentaneet ilmeen myös logoomme. Otamme vankan etunojan hyvän oluen maun puolesta ja satsaamme laatuun niin, että sinä oluen ystävänä voit hyvässä seurassa kulauttaa kuivaan kurkkuusi tämän puhtaan, omasta kaivosta nostettuun pohjaveteen luodun makunautinnon.

Tutustu Karvilan Panimoon.

Kiinnostaisiko panimokierros? Tutustu Karvilan Panimon panimokierroksiin.