Juhla- ja kokoustilat

Juhlat mielessä tai kokoustilaa etsimässä? Voit tutustua tarjoamiimme juhla- ja kokoustiloihin alla. Pyydämme teitä ystävällisesti täyttämään sivun alaosassa olevan esitietolomakkeen, jonka avulla pystymme helposti aloittamaan juuri sinunlaisesi juhlatilaisuuden suunnittelun sekä tekemään sinulle tarjouksen.

Maitolaituri Kahvila & Puoti Enonkoski

KORPI Ravintola Kerigolf

Kangassaari

Kangassaaren kartano Enonkoski

Järjestä juhlasi historiallisessa Kangassaaren kartanossa historiallisella Kangassaaren lasitehtaan alueella.

-Kangassaaren miljöö Saimaan järvimaisemissa kutsuu järjestämään ikimuistoiset juhlat luonnon helmassa. Kartanoon ja sen ympäristöön mahtuu isompikin seurue. Catering palvelut voit tilata helposti Maitolaituri Kahvila & Puodista Enonkoskelta. Luomme näköisesi menun all inclusive toimintamallilla.
 
Kapasiteetti: +50
Esteetön: kyllä
 
Ota yhteyttä:
info@korvenkutsu.fi tai soita 029 309 396

Oma olut tapahtumaasi

Vie juhlasi täysin uudelle tasolle – oma olut Karvilan Panimolta! 

Tarjoa juhlavieraillesi ainutlaatuinen lager-elämys. Toimita kuva, jonka haluat oluen etikettiin ja me hoidamme loput. Voit valita oluen joko pullossa tai hanasta tarjoiltavaksi. Oma lager on todellinen wow-hetki vieraille. Saat helppokäyttöisen hanalaitteen vuokrattavaksi tapahtumaasi. Järjestä myös osana juhlapäivää panimokierros ja olutmaistelu Karvilan Panimolla. Lisätietoja karvilanpanimo.fi

Jätä meille tarjouspyyntö

Juhlat, kokous tai muu tapaaminen tulossa? Lähetä meille tarjouspyyntö tämän lomakkeen kautta - viestiosiossa pyydämme Teitä kertomaan tilaisuuden ja siihen toivotun ajankohdan, alustavan henkilömäärän sekä muut erityistoiveet ja lisätiedot. Kiitos!

Submit

Soittaminen 0297 -alkuisiin numeroihin maksaa 8,35 snt/puhelu + 15,88 snt/min + mpm