Tulevia tapahtumia ja infoa Korven ravintoloista

KORVEN MENU 🍽

Loimme menun, joka on luotu kotimaisista raaka-aineista, paikallisista kalatuotteista, kotimaisesta lihasta sekä kasvisvaihtoehdoista! Tervetuloa herkuttelemaan! Viimeiset tilaukset otetaan vastaan klo 21.30. Voit tilata herkut myös mukaan! Tutustu menuun.
KORPI Bistro Urheilukentäntie 1, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990
 
⏱KORPI Bistron syyskesän aukioloajat: ti-to 14-22 | pe-la 12-24 | Ma ja Su suljettu

MAITOLAITURIN LOUNAS 🍲

Perinteistä kotiruokalounasta on tarjolla päivittäin klo 11-15 (9,90€). Lauantaisin ja sunnuntaisin runsas buffet-lounas 11-15 (12,00€). Lounaslistan löydät aina viikon alussa Maitolaiturin Facebookista sekä nettisivuilta enonkoskenlaiturila.fi Saatavilla myös pizzat ja Maitolaiturin burgerit joka päivä!
Maitolaiturin aukioloajat: Ma-pe 7-18 | la 7-17 | su 9-16
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

MAITOLAITURIN AAMUPALA 🥐

Tarjolla joka aamu klo 8-10 (10€). Aamupala sisältää mm. puuroa, leipälajitelma, leikkeleitä, rahkaa, kylmät ja kuumat juomat sekä muita vaihtuvia lisukkeita! Tervetuloa aamiaiselle Enonkosken pirteimpään pirttiin!
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

TULEVIA TAPAHTUMIA 🌞

28.8. Kesäkauden päättäjäiset KORPI Bistrolla
Ohjelmaa koko perheelle! Jarin BBQ-grilli kuumana koko päivän. Lapsille päiväohjelmaa. Illalla live-musiikkia ja kesäkauden päätösbileet KORPI Garden tapahtumateltalla.
2.10. Korven Oktoberfest Savonlinnassa
9.10. Korven Oktoberfest Savonlinnassa
 Korven Oktoberfestit valtaavat sekä Savonlinnan että Enonkosken Bistrot. Savonlinnassa vedet kielelle herauttava Oktoberfest-menu 2.10. ja Enonkoskella 9.10. Karvilan Panimo loihtii jälleen tänäkin vuonna rajoitetun erikoiserän Korven omaa Oktoberfest-olutta, joka on maustettu Enonkosken Bistron humalilla!

KORPI BISTRO SAVONLINNA

Kaikkien muidenkin kuin korvessa asuvien asiakkaittemme hyvinvointi on meille Korpilaisille ensisijaisen tärkeää. Puhtaat raaka-aineet ja niiden tuoreus ovat pohja isoille makunautinnoille. Mikäli mahdollista, hankimme raaka-aineet paikallisilta tuottajilta ilman välikäsiä. Kunnioitamme luonnon monimuotoisuutta, puhdasta vettä ja ilmaa, luonnonantimia ja käsityöläisperinteitä. Näitä arvoja noudattaen palvelemme sinua iloisin mielin ja aurinkoisin kasvoin! Tutustu KORPI Bistro Savonlinnaan

🗓Aukioloajat ja yhteystiedot

Maanantai-Lauantai 8:00-18:00

Sunnuntai 9:00-16:00

Keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

Ravintolapäällikkö Ulla Kolehmainen
029 309 394 | info@korvenkutsu.fi

Sijaintimme on juna-aseman parkkiaukiolla Juvan Optiikan sekä Marski Datan välissä.
Ravintola on tilava ja pöydät on järjestetty niin, että turvavälit ja asiakkaiden turvallinen asiointi on taattu.

Löydät KORPI Bistro Savonlinnan myös Somesta!

Facebook

Instagram

 
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, Karvilan Panimon kylmistä juomista, musiikista sekä kosken kuohuista Enonkoskelle! Nähdään Korvessa Enonkoskella ja Savonlinnassa sekä Maitolaiturilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *