KORPI Guesthouse

Korven rauhaa vuoden ympäri Enonkoskella

Tervetuloa rauhoittumaan ja lataamaan akkuja Korpi Guesthouseen. Valitse mieleisesi yhden hengen huoneista aina 5 hengen perhehuoneisiin asti. Tervetuloa Korpeen – Saimaan ääreen.

Katsele huoneita ja varaa / View rooms and book

Päärakennuksessa on 10 retroa, mutta rakkautta huokuvaa huonetta, joissa kolmessa huoneessa on omat kylpyhuoneet sekä yhdessä perhehuoneessa myös pieni keittiö. Muissa huoneissa jaettavat kylpyhuonetilat.

Lisärakennuksessa, Korpi Bistron vastapäätä, on 22 modernimpaa huonetta, joissa pääosin on jaettavat kylpyhuonetilat. Guesthousen puolella on pääosin kahden hengen huoneita ja yksi kolmen hengen huone. Molemmissa rakennuksissa on saunatilat asiakaskäyttöön.

Varaukset ja tiedustelut

Voit tiedustella huoneita soittamalla meille 029 309 3990 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@korvenkutsu.fi

We offer service also in English.

Voit tehdä varauksen varausjärjestelmämme kautta.

Katsele huoneita ja varaa / View rooms and book

Check-in

Saapuessasi KORPI Bistron aukioloaikojen puitteissa, check-in tapahtuu Korpi Bistrossa osoitteessa Urheilukentäntie 1, 58175 Enonkoski. Voit tarkastaa ajantasaiset aukioloajat täältä. Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, olethan meihin yhteydessä etukäteen soittamalla 029 309 3990 tai laittamalla sähköpostia info@korvenkutsu.fi. Näin voimme järjestää parhaan mahdollisen tavan avaimen noudolle.

Myöhäinen saapuminen klo 18:00 jälkeen varmistetaan ennakkomaksulla tai kortilla.

Check-out 

Uloskirjautuminen tapahtuu klo 11:00. Vastaanoton ollessa suljettuna, voit viedä avaimet valkoiseen postilaatikkoon, joka löytyy Korpi Bistron pääoven vierestä tai viedä ne Maitolaiturille.

Aamiainen

Herkullinen aamiainen on katettuna Maitolaiturilla joka aamu klo 8:00-10:00. Aamiainen kuuluu jokaisen yöpymisen hintaan. Maitolaituri sijaitsee n. 300m Korpi Bistrosta / Guesthousesta, osoitteessa Enonkoskentie 11T. Jos teillä on tarvetta aikaisemmalle aamiaiselle, ilmoitathan siitä meille.

Sauna

Saunominen kuuluu majoituksen hintaan. Yleensä sauna lämmitetään joka päivä, mutta voit myös ilmoittaa meille toiveesi saunan lämmitysajasta, jos esimerkiksi saavut myöhään ja haluat käydä saunomassa saavuttuasi.

Aktiviteetit

Voit hyödyntää Enonkosken kylän liikuntapalveluja, kuten kuntosalia sekä muita paikallisten yrittäjien palveluita. SUP-laudat, fat-biket, kanoottiretket, retket Kolovedelle… Kysy lisätietoja yhteysnumerostamme 029 309 3990. Tutustu myös blogi-kirjoitukseemme aktiviteeteista ja inspiroidu! 

Jos mieleesi herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa majoittumaan Korpeen – Saimaan ääreen.

KAYAK Travel Awards 2022 on antanut tunnustuksen Korpi Bistro & Guesthouselle.

Tunnustus perustuu asiakkaiden jättämiin arvosteluihin. 

#KAYAKTravelAwards