KORPI Guesthouse

Korven rauhaa vuoden ympäri Enonkoskella

Tervetuloa rauhoittumaan ja lataamaan akkuja Korpi Guesthouseen. Valitse mieleisesi yhden hengen huoneista aina 3 hengen perhehuoneisiin asti. Tervetuloa Korpeen – Saimaan ääreen.

Katsele huoneita ja varaa

KORPI Guesthousessa on 22 modernia huonetta, joissa on pääosin jaettavat kylpyhuonetilat. Guesthousen puolella on pääosin kahden hengen huoneita ja yksi kolmen hengen huone. 

Varaukset ja tiedustelut

Voit tiedustella huoneita myös soittamalla meille 029 309 3990 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@korvenkutsu.fi

We offer service also in English.

Check-in

Saapuessasi Maitolaituri Kahvila & Puodin aukioloaikojen puitteissa, check-in tapahtuu Maitolaiturilla osoitteessa Enonkoskentie 11T, 58175 Enonkoski. 

Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, olethan meihin yhteydessä etukäteen soittamalla 029 309 3990 tai laittamalla sähköpostia info@korvenkutsu.fi. Näin voimme järjestää parhaan mahdollisen tavan check-inille.

Myöhäinen saapuminen klo 18:00 jälkeen varmistetaan ennakkomaksulla tai kortilla.

Check-out 

Uloskirjautuminen tapahtuu klo 11:00. Vastaanoton ollessa suljettuna, voit jättää avaimet huoneeseen tai viedä ne Maitolaiturille.

Aamiaismahdollisuus

Maitolaituri Kahvila & Puoti on n. 300 metrin päässä oleva miellyttävä kahvila. Maitolaituri sijaitsee osoitteessa Enonkoskentie 11T.

Sauna

Saunominen kuuluu majoituksen hintaan. Sauna lämmitetään joka päivä, mutta voit myös ilmoittaa meille toiveesi saunan lämmitysajasta, jos esimerkiksi saavut myöhään ja haluat käydä saunomassa saavuttuasi.

Aktiviteetit

Voit hyödyntää Enonkosken kylän liikuntapalveluja, kuten kuntosalia sekä muita paikallisten yrittäjien palveluita. SUP-laudat, fat-biket, kanoottiretket sekä retket Kolovedelle. Kysy lisätietoja yhteysnumerostamme 029 309 3990. Tutustu myös blogi-kirjoitukseemme aktiviteeteista ja inspiroidu! 

Jos mieleesi herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa majoittumaan Korpeen – Saimaan ääreen.