Tapahtumarikasta joulun odotusta Enonkoskella

Enonkoskella tapahtuu! Tutustu ohessa tarkemmin.

Lauantaina 21.11. 

Live:SteelRollers – Rokkia KORPI Bistrossa 21:30. Liput 5

SteelRollers saapuu Korpeen 21.11. esittämään kotimaisia sekä kansaivälisiä rock- ja rautalankahittejä ainutlaatuisella tyylillään – omia kappaleita unohtamatta!
Bistro on lauantaina 21.11. avoinna klo 12:00 – 24:00. Pizzauuni on kuumana ja uudelta pihvilistalta löydät taatusti kylän maukkaimmat pihvit!
Huomioithan että noudatamme koronaohjeistusta taatakseen jokaiselle asiakkaalle turvallisen olemisen ja tästä johtuen ravintolassa on rajoitetusti istumapaikkoja. Tulethan ajoissa, niin varmistat paikkasi. Voit myös varata pöydän numerosta 020 309 3990 tai sähköpostitse info@korvenkutsu.fi

Perjantaina 27.11. Avataan Enonkosken Joulunaika ja sytytetään Jouluvalot!

Joulunavaus – Joulupukki ja jouluvalojen sytytys torilla. Live: Duo Laura & Isa19:00 Maitolaituri ja 21:00 Bistro (Vapaa pääsy). Tapahtuma aikuisille, lapsille ja lapsenmielisille!

Ohjelma

*klo 18 Joulupukki saapuu Torille sytyttämään Enonkosken jouluvalot
Enonkosken Joulunavauksessa live-musiikkia Maitolaiturilla klo 19:00 tarjoilee Duo Laura & Isa. Joensuusta saapuvan kaksikon keikalla kuullaan raikkaita tulkintoja niin vanhoista tutuista kuin uudemmista, ehkä vähän tuntemattomistakin joululauluista. Duo jatkaa Korpi Bistroon, jossa klo 21:00 jälkeen kuullaan suomipoppia. Lämpimästi Tervetuloa!
Kokoonpano:
Laura Asikainen – laulu
Isa Enberg – piano
Vapaa sisäänpääsy!
*Ohjelma tarkentuu vielä!

La 28.11. 

Kaiken kansan pikkujoulut Bistrossa. Liput 10 sis. riisipuuro, rusinasoppa ja glögi. Järjestäjä Lions Club Enonkoski. Bistro avoinna 12:00-24:00

Tervetuloa Enonkoskelle viihtymään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *