Laajennamme uudella Korpi ravintolalla Savonlinnaan keväällä 2021 

“Tuomme parhaat Korven herkut, Maitolaituri Kahvila & Puodin leipomukset sekä Karvilan Panimon oluet Savonlinnaan yhden katon alle”, kertovat hankkeen puuhanaiset Korpi Bistro & Guesthousen toimitusjohtaja Sanna Ratia ja liiketoimintajohtaja Kati Laukkanen

Savonlinnan ravintola on Korpi perheen uusin jäsen ja nimetään Korpi Savonlinnaksi. Uuden ravintolan osoite on Kauppatori 1. 

Ravintola avaa ovensa vapuksi korona-tilanteen niin salliessa, ohjeistuksia ja rajoituksia seurataan luonnollisesti äärettömän tarkasti.

Normaalien asiakaspaikkojen lisäksi käytössä tulee olemaan myös erillinen kabinetti-tila.

“Henkilökuntaa olemme parhaillaan rekrytoimassa”, Sanna Ratia kertoo.

Ravintola on hyvällä paikalla lähellä toria ja reitillä Kasinosaarille. Kiinteistössä toimi aiemmin apteekki ja tilat remontoidaan elämykselliseen ravintolavierailuun sopivaksi. Sisustussuunnittelusta on vastuussa Päivi Auvinen savonlinnalaisesta Olga Maria Designistä. 

”Olen ollut mukana tämän ”Korpiryhmän” kahdessa aiemmassa projektissa, Maitolaiturissa ja Korpi Bistrossa, joten olen todella iloinen, että luottamus työhöni on säilynyt ja saan olla suunnittelemassa myös Korpi Savonlinnaa. Konsepti on ollut ilmeisen onnistunut ja siitä otetaan parhaat palat huomioon myös tässä Korpi Savonlinna toimipisteen suunnittelussa. On ilo työskennellä näin innovatiivisten yrittäjien ja kasvuhakuisten yritysten kanssa,” Päivi Auvinen sanoo.

Savonlinna on kaivannut rentoa nautiskelu- ja kohtaamispaikkaa, jossa on saatavilla paikallisia herkullisia leipomuksia, kotiruokalounasta, paikallista olutta sekä hyvää kahvia ja teetä. Suolaiset ja makeat herkut ovat enonkoskelaisen Maitolaituri Kahvila & Puodin käsialaa. Oluet ravintolaan tulevat Karvilan Panimolta. Suunnittelussa on myös pieni katuterassi ravintolan eteen, jossa on mukava istahtaa ja siemailla lasillinen, aistien eloisaa Savonlinnan kesäelämää. Ravintola tulee olemaan avoinna vuoden ympäri.

Ravintolaan tulee Karvilan Panimon olutpuoti, josta voi ostaa mukaan Karvilan Panimon tuoreita oluita. Ravintolassa järjestetään myös olutmaistatuksia ja live-ohjelmaa. Heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin järjestetään myös ravintolan edestä lähteviä kiertoajeluja Enonkoskelle, johon kuuluu panimovierailu Karvilan Panimolle sekä maukas lounas Korpi Bistrossa.

Ravintolan taustalla ovat Enonkoskella toimivan Korpi Bistro & Guesthousen perustajat Sanna Ratia, Kati Laukkanen ja Jouni Purontaus

“On hienoa, että Olavinkadun toisellekin puolelle saadaan elämää. Hyvä ruoan ja juoman ystäviä hemmotellaan Savonlinnassa tänä kesänä entistäkin elämyksellisemmin”, Sanna Ratia päättää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *