MENU

 á la carte ja pizzalista oheisen linkin takaa, olkaa hyvät.

KORPI Enonkoski

Tervetuloa nauttimaan Enonkosken Korpeen – Saimaan äärelle

KORPI Bistro Enonkoski tarjoaa maittavat ateriat ja virkistävät juomat luonnonkauniin Enonkosken äärellä historiallisessa, Hovimäen historiallisen kartanon rakennuksessa. Tervetuloa nauttimaan! 

Huolella mietitty, paikallisia raaka-aineita hyödyntävä á la carte menu sekä pizzalista herauttavat veden kielelle. Paikallinen Karvilan Panimo on suunnittelut olutparitukset ruoillemme. Tutustu KORPI Enonkosken menuun seuraavassa kappaleessa.

Meiltä löytyvät kabinettitilat seurueille, laadukas snooker-sali, darts-taulu sekä karaokelaitteet. Juuri remontoitu saunaosasto toivottaa isommankin seurueen nauttimaan mahtavista löylyistä osana viihtyisää iltaa. Siirry saunasta vilvoittelemaan rauhaisalle terassille ja nauttimaan kosken kuohunnasta ja virkistävistä juomista. 

Tutustu tiloihin täällä

Karvilan Panimon oluet saat myös matkaan mukaan olutpuodistamme, joka sijaitsee Enonkosken KORPI Bistron tiloissa. Oluet toimitetaan meille aina suoraan panimolta, joten tuoreus on taattu. 

Oletko joskus pohtinut missä Korpemme sijaitsee?

Loppujen lopuksi, Enonkoski on rakentunut varsin keskeiselle sijainnille, joten tänne on hyvä pysähtyä ja tulla huilaamaan vaikkapa matkalla Heinäveden suuntaan tai eri kansallispuistoihin.

Toimipisteitä alkuperäisen Enonkosken Korven lisäksi meillä on myös Savonlinnassa. Myös kesäretkellä Savonlinnaan suosittelemme poikkeamaan myös Enonkosken puolella – luonnon keskellä, kauniissa koskimaisemissa.

Sähköautoilijat: Aivan Korpi Bistron välittömästä läheisyydestä, Enonkosken kirjaston pihasta, löytyy myös sähköautojen latauspiste. 

Ota yhteyttä

Varaukset ja tiedustelut

029 309 3990

info@korvenkutsu.fi