Karvilan Panimon olutpuodit -
Tuoretta olutta kylmänä mukaan

Löydät Karvilan Panimon olutpuodit KORPI Bistroista EnonkoskeltaSavonlinnasta, Kerimäeltä sekä Maitolaituri Kahvila & Puodista Enonkoskelta. Oluet toimitetaan suoraan panimolta olutpuoteihimme, joten tuoreus on taattua. Voit nauttia oluita myös paikan päällä ravintoloissa. Ravintoloissa saatavilla myös kauppavahvuutta tukevampia erikoiseriä!

KORPI Bistro Savonlinnan olutpuoti palvelee aukioloaikojen puitteissa. Olutpuodin valikoimasta löytyvät kaikki Karvilan Panimon kauppavahvuiset (5,5%) oluet. 

0,33L lasipullossa olevat oluet ovat hinnaltaan 3,60€/pullo. 0,44l tölkkilager 3,90€

Korven Kutsu Classic Lager

Klassinen vaalea lager-olut, jossa maltaisuus ja humalan puraisu ovat tasapainossa. (0,33L 5,0%)

Korven Kutsu Dark Lager

Paahteisen tumma ja puhutteleva, kuitenkin raikas lager-olut. (0,33L 5,0%)

Korven Kutsu Helles Lager

Maltaisen pehmeä kullankeltainen vaalea lager-olut. (0,33L 5,2%)

Korven Kutsu Pale Ale  

Maltainen, hedelmäinen jaa mukavan katkero suodattamaton Pale Ale. (0,33L 5,3%)

Korven Kutsu Wild Spruce Lager 

Pehmeän maltainen ja modernisti humaloitu täyteläinen vaalea suodattamatton lager.

Olut humaloitu suunmukaisen modernilla twistillä ollen raikas ja sopivan puraiseva. Humalina mielenkiintoisen humalaprofiilin luomiseen olemme käyttäneet niin klassisia saksalaisia jalohumalia kuin mehukasta Idaho 7 jenkkihumalaa. (0,44l tölkki 5,2%)

Korven Kutsu Witbier

Makea ja mausteinen vehnäolut. Raikas belgityylinen vehnäolut, joka toimii mainiosti ruokajuomana esimerkiksi pastojen, ruokaisien salaattien sekä kalan parina. (0,33L 4,6%)

Korven Kutsu Sour Ale

Korven Kutsu Sour Ale on mummonmehumaisen hapan ja marjaisa hapanolut (alc. 5,0% vol.). Miellyttävän raikas makumaailma syntyy oluen valmistuksessa maltaan lisäksi käytetyistä kotimaisista marjoista, jotka maustavat oluen ja luovat sille uskomattoman raikkaan maun. 

Marjoina oluessa ovat: kotimainen mustikka, mustaherukka sekä vadelma. Hapanolut valmistuu siten, että marjat lisätään käymistankkiin, jossa ne tekevät taikojaan ja luovat miellyttäviä makuvivahteita olueen. Oluen valmistuksessa on käytetty myös laktoosia, joka pehmentää ja makeuttaa oluen makua. Olut on käytetty Philly Sour hiivalla, joka käyttää ja hapattaa oluen. Lopputuloksena on miellyttävä, luonnollisen raikas hapanolut.

Enonkoski 140 vuotta Juhlalager

Juhlaolut on vaalea lager, joka on luotu Karvilan lähteen veteen, parhaita mallaslaatuja ja jalohumalia käyttäen. Olut on maustettu kuusenkerkällä, joka on tuo oluen maltaisen makeaan makumaailmaan yrttistä kuusimetsän tuulahdusta. (0,33L 5,0%)

Erikoiserät

Saatavilla myös sesonkien erikoiseriä! Tervetuloa makumatkalle maukkaiden pienpanimo-oluiden maailmaan!

*Sama saatavuus myös Enonkosken KORPI Bistrossa sekä Maitolaituri Kahvila & Puodissa.

 

Maun ehdoilla

Niin syntyy Korven Kutsu.

Intohimolla. Rakkaudella ja syvällä kunnioituksella aitoa olutta kohtaan.

Käsityönä, tinkimättä ainoastakaan raaka-aineesta. Vanhan kotitilan syvän lähteen veteen – siihen, jonka maku kutsuu palamaan takaisin. Aina. 

Sieltä, syvältä Järvi-Suomen sydämestä me kuulimme sen. Korven Kutsun.

Avaa aistisi. Kuule sihahdus. Tunne täyteläisyys. Maista Karvilan lähteen puhdas vesi. Maltainen makeus ja maailman parhaat jalohumalat.

Karvilan Panimon tarina

Karvilan panimon pihalla kasvaa kuusi, joka herättää katselijassa ihmetystä – miten noin vinossa oleva iso kuusi voi pysyä pystyssä? Kuusi on vinossa – syystä. Kolmekymmentä vuotta sitten kuusi seisoi yksinään peltojen keskellä – maanviljelys oli silloin kylän lähes joka talon elinkeino.

Etelästä ja lounaasta peltojen poikki puhaltavat myrskytuulet olivat kuusen ainaisena uhkana. Niinpä kuusemme kaukaa viisaana kasvatti itsensä etunojaan- ottamaan puhurit vastaan – joka vuosi lisäten omaa paksuuttaan, mutta ei yhtään enää pituuttaan. Sodan nähneiden sukupolvien lopetettua viljelyn, pelloille laitettiin kasvamaan koivua. Nykyisin kuusta suojaa vankka koivumetsä, eikä kuusivanhuksen enää tarvitse ottaa myrskyjä vastaan yksin.

Me Karvilan panimolla haluamme olla yhtä viisaita kuin vino kuusemme, josta olemme ammentaneet ilmeen myös logoomme. Otamme vankan etunojan hyvän oluen maun puolesta ja satsaamme laatuun niin, että sinä oluen ystävänä voit hyvässä seurassa kulauttaa kuivaan kurkkuusi tämän puhtaan, omasta kaivosta nostettuun pohjaveteen luodun makunautinnon.

Tutustu Karvilan Panimoon.

Kiinnostaisiko panimokierros? Tutustu Karvilan Panimon panimokierroksiin.