bookmark_borderJärjestä pikkujoulut tai tyhy-päivät Korvessa – Tutustu esimerkkeihin


Järjestä ikimuistoiset pikkujoulut tai tyhy-päivät Savonlinnassa tai Enonkoskella!

Panimokierros, olutmaistelu, saunaan kosken äärelle. Herkullinen illallinen KORPI Bistrossa kruunaa tilaisuuden. Luodaan teidän ryhmälle täydellinen paketti. Ohessa esimerkkejä ohjelmasta.

Aloitus – Panimokierros Karvilan Panimolla

Tervetuloa tutustumaan aitoon korpipanimoon osana pikkujouluja. Karvilan Panimolla syntyvät käsityöläislagerit parhaista maltaista, jalohumalista sekä oman kaivon vedestä.

Kierroksella koet, minkälainen on moderni pienpanimo ja miten käsityöläisolutta valmistetaan. Tutustumme maistiaisannosten kautta, mistä oluen maut syntyvät (5kpl 1dl maisteluannoksia). Karvilan Panimon kotisivut

Maistelu voidaan järjestää myös KORPI Bistrolla.

KORPI Bistrolle saunomaan ja illallistamaan

Panimolta ryhmä siirtyy KORPI Bistroon Enonkosken kylälle, jossa täysin uusittu saunaosasto toivottaa nautiskelijat mahtaviin löylyihin. Mainintana myös täysin uusi snooker-huone, darts sekä laadukkaat karaokelaitteet.

Saunomisen jälkeen ryhmä siirtyy salin puolelle nauttimaan herkullista illallista. Juomalistalta löytyy muun muassa laadukkaita viinejä sekä Karvilan Panimon oluet, joille on suunniteltu ruokaparit listalta.

Voit myös varata ryhmälle yöpymisen KORPI Guesthousessa osana pikkujouluja.

Retki Korpeen – eväät mukaan meiltä

Järjestämme porukallenne puitteet mahtavalle retkelle. Pakkaamme teille eväät mukaan ja järjestämme halutessanne kyydin kohteeseen ja takaisin.

Voit valita kohteeksi esimerkiksi Koloveden kansallispuiston tai lyhyemmän retken esimerkiksi Nahkiaissalon luontopolulle. Katso tarkemmin kohdeideoita tästä blogi-kirjoituksesta.

Ota yhteyttä – suunnitellaan teille täydelliset pikkujoulut tai tyhy-päivät

Puhelimitse 029 309 3990
sähköpostitse info@korvenkutsu.fi

Tulossa lokakuussa! Korven Oktoberfestit – tutustu tarkemmin

bookmark_borderKorven Oktoberfestit Savonlinnassa ja Enonkoskella

Savonlinnan Korpi Bistrossa vietetään Oktoberfestiä lauantaina 2.10. ja Enonkoskella 9.10. Tarjolla on jälleen erikoiserä paikallishumalalla maustettua juhlalageria sekä herkullinen Oktoberfest -menu. Savonlinnan Bistro avoinna 2.10. 8:00-22:00 (Oktoberfest menu 12:00-17:00) Enonkosken Bistro avoinna 9.10. 15:00-00:30

Korven Oktoberfestien erikoisuutena tuodaan tarjolle uusi tämän syksyn erä Enonkosken Korpi Bistron humalalla maustettua juhlalageria. Humalalla on pihapiiristä vuosisatainen historia, sillä tiedetään, että alkuperäisen kasvuston laittoivat kasvamaan kartanon saksalaiset asukkaat 1800- ja 1900-luvun taitteessa. Olut on Karvilan Panimon käsialaa ja täysin ainutlaatuinen. “Käytimme ensimmäisen kerran lähihumalaa viime syksynä ja oluen mausta tuli todella hyvä! Halusimme jälleen toteuttaa Korven Oktoberfestien kunniaksi uuden erän tuoreen paikallissadon humalilla maustettua juhlalageria” kertoo Karvilan Panimon Ville Purontaus

Puhallinorkesteri Saimaa esiintyy Savonlinnassa ja Enonkoskella

Puhallinorkesteri Saimaa saapuu viihdyttämään juhlakansaa Savonlinnan Bistroon lauantaina 2.10. klo 17:00. Juhlaolut korkataan puhallinmusiikin tahdissa. Osa konsertista on omistettu Oktoberfest-musiikin tulkinnalle puhallinsoittimin. Oktoberfest-menu on tarjolla lauantaina Savonlinnassa alkaen klo 12:00, joka sisältää klassista Oktoberfest-ruokaa Korven otteella, menu on tarjolla klo 17 asti, Bistro palvelee klo 22:00 asti. Karvilan Panimon Ville Purontaus järjestää olutmaistatuksia lauantaina Savonlinnan KORPI Bistrossa 2.10. klo 15:00, klo 17:00 ja klo 20:00. Varaa itsellesi paikka lähettämällä sähköpostia ville@karvilanpanimo.fi tai varaa paikka tapahtumapäivänä.

Puhallinorkesteri Saimaa esiintyy myös seuraavana lauantaina 9.10. Enonkosken Bistrossa, jossa myös tarjolla Oktoberfest-menu koko lauantain klo 22:00 asti. Enonkosken KORPI Bistro on avoinna lauantaina 9.10. klo 00:30 asti.

Tämän syksyistä Oktoberfest-olutta voi ostaa myös mukaan pullossa Savonlinnan ja Enonkosken KORPI Bistroista että Maitolaituri Kahvila & Puodista Enonkoskelta. Oluen vahvuus on 5,0% ja se on tyyliltään vaalea lager. Olutta on saatavilla ainoastaan ainutkertainen kertaerä.

🍽️ Oktoberfest menu – KORPI Bistro Savonlinna la 2.10. (25€/henk.)

Vihersalaattia ja sitrusvinegretteä
Vihannespikkelsiä
Perunasalaattia
Hapankaalia
Oluessa haudutettua possua
Bratwurstia
Valkosipuliperunoita
Lehtikaali/papumuhennosta
Prezeleitä

Enonkoskelaisella humalalla maustettu Oktoberfest olut 0,4l tuopissa 6€

Pöytävaraukset

Otamme mielellämme vastaan pöytävarauksia. Varaathan pöydän joko sähköpostitse: info@korvenkutsu

tai puhelimitse: 029 309 3990

🗓KORPI Savonlinna Aukioloajat ja yhteystiedot

Maanantai-Lauantai 8:00-18:00 (lauantaina 2.10. klo 22:00 asti)

Sunnuntai 9:00-16:00

Keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

029 309 394 | info@korvenkutsu.fi

🗓KORPI Enonkoski Aukioloajat ja yhteystiedot

Torstai-Lauantai 15:00-22:00 (lauantaina 9.10. klo 00:30)

Suljettu ma-ke ja su

Keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

📍Urheilukentäntie 1, Enonkoski
029 309 3990

029 309 3990 | info@korvenkutsu.fi

bookmark_borderKesäravintola Linnakrouvi Savonlinnassa on vaihtanut omistajaa

San Martin Ravintolat Oy on myynyt Kesäravintola Linnakrouvin liiketoiminnan ja Amilecon Oy on puolestaan myynyt ravintolakiinteistön Korpi Krouvi Oy:lle. Linnakrouvi on toiminut nykyisessä muodossaan Arja Kiurun ja Hannu Naukkarisen vastuulla jo yli 30 vuotta. Kiinteistön omistus on ollut Amilecon Oy:llä yhtä kauan.

Ravintolalle on etsitty jatkajaa jo parin vuoden ajan. Vuokralaisia olisi ollut useita, mutta omistajien vaatimuksena oli, että myös kiinteistö myydään samanaikaisesti. Ravintola on saavuttanut erinomaisen ruokapaikan maineen muun muassa oopperajuhlavieraiden ja taiteilijoiden piirissä. Monet asiakkaat tulevat vuodesta toiseen nauttimaan hyvästä ruuasta ja palvelusta Linnakrouvin viihtyisiin saleihin tai ulkoterassille. Monet ovat varanneet pöydän jo seuraavalle kesälle hyvissä ajoin.

“Viimeiset kaksi kesää osoittivat meille, ettei oopperajuhlien pois jäännillä ollut merkitystä ravintolatoiminnalle, sillä kotimaiset matkailijat täyttivät Olavinlinnan ja sen ympäristön. Linnaan mennessä tai sieltä tullessa ihmisten oli helppo tulla ruokailemaan Linnankadun päässä sijaitsevaan viihtyisään Linnakrouviin. Liikevaihto pysyi samana kuin ooppera-aikaan. Olemme iloisia, että Linnakrouviin löytyi vakavarainen yrittäjä, jolla on resursseja kehittää edelleenkin toimintaa”, Arja Kiuru kertoo. Omistajat haluavat nyt siirtyä pikkuhiljaa eläkkeelle.

Korpi Krouvi Oy on uusi yritys, joka tulee jatkamaan toimintaa entisessä hengessä. Kesäistä aukioloaikaa tullaan jatkamaan merkittävästi – ravintola avataan jo vapuksi ja pidetään auki vähintään elokuun loppuun saakka. Sesonkiaikaan paikka tulee palvemaan asiakkaitaan gastronomisesti kunnianhimoisella kattauksella. Samoin juomatarjonta tulee olemaan laadukasta niin viinien kuin myös oluiden osalta – oluen toimittajana toimii käsityöläislagereistaan tuttu Karvilan Panimo.

“Toivomme asiakkaiden löytävän uudistuneen Linnakrouvin myös sesongin ulkopuolella, lupaamme uusia makuelämyksiä niin ruuan kuin juomankin suhteen”, kertoo Korpi Krouvi Oy:n toimitusjohtaja Petri Paunonen.

Korpi Krouvin omistuksen takana on tuttu porukka Enonkoskelta: Sanna Ratia, Kati Laukkanen, Petri Paunonen ja Jouni Purontaus. Nelikolla on entisestään kaksi ravintolaa Enonkoskella – Maitolaituri ja Korpi Bistro sekä yksi Savonlinnassa, Korpi Bistro Savonlinna.

Lisätietoja:

Arja Kiuru puh. 040-5835003

Petri Paunonen puh. 040-7664954

bookmark_borderTulevia tapahtumia ja infoa Korven ravintoloista

KORVEN MENU 🍽

Loimme menun, joka on luotu kotimaisista raaka-aineista, paikallisista kalatuotteista, kotimaisesta lihasta sekä kasvisvaihtoehdoista! Tervetuloa herkuttelemaan! Viimeiset tilaukset otetaan vastaan klo 21.30. Voit tilata herkut myös mukaan! Tutustu menuun.
KORPI Bistro Urheilukentäntie 1, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990
 
⏱KORPI Bistron syyskesän aukioloajat: ti-to 14-22 | pe-la 12-24 | Ma ja Su suljettu

MAITOLAITURIN LOUNAS 🍲

Perinteistä kotiruokalounasta on tarjolla päivittäin klo 11-15 (9,90€). Lauantaisin ja sunnuntaisin runsas buffet-lounas 11-15 (12,00€). Lounaslistan löydät aina viikon alussa Maitolaiturin Facebookista sekä nettisivuilta enonkoskenlaiturila.fi Saatavilla myös pizzat ja Maitolaiturin burgerit joka päivä!
Maitolaiturin aukioloajat: Ma-pe 7-18 | la 7-17 | su 9-16
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

MAITOLAITURIN AAMUPALA 🥐

Tarjolla joka aamu klo 8-10 (10€). Aamupala sisältää mm. puuroa, leipälajitelma, leikkeleitä, rahkaa, kylmät ja kuumat juomat sekä muita vaihtuvia lisukkeita! Tervetuloa aamiaiselle Enonkosken pirteimpään pirttiin!
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

TULEVIA TAPAHTUMIA 🌞

28.8. Kesäkauden päättäjäiset KORPI Bistrolla
Ohjelmaa koko perheelle! Jarin BBQ-grilli kuumana koko päivän. Lapsille päiväohjelmaa. Illalla live-musiikkia ja kesäkauden päätösbileet KORPI Garden tapahtumateltalla.
2.10. Korven Oktoberfest Savonlinnassa
9.10. Korven Oktoberfest Savonlinnassa
 Korven Oktoberfestit valtaavat sekä Savonlinnan että Enonkosken Bistrot. Savonlinnassa vedet kielelle herauttava Oktoberfest-menu 2.10. ja Enonkoskella 9.10. Karvilan Panimo loihtii jälleen tänäkin vuonna rajoitetun erikoiserän Korven omaa Oktoberfest-olutta, joka on maustettu Enonkosken Bistron humalilla!

KORPI BISTRO SAVONLINNA

Kaikkien muidenkin kuin korvessa asuvien asiakkaittemme hyvinvointi on meille Korpilaisille ensisijaisen tärkeää. Puhtaat raaka-aineet ja niiden tuoreus ovat pohja isoille makunautinnoille. Mikäli mahdollista, hankimme raaka-aineet paikallisilta tuottajilta ilman välikäsiä. Kunnioitamme luonnon monimuotoisuutta, puhdasta vettä ja ilmaa, luonnonantimia ja käsityöläisperinteitä. Näitä arvoja noudattaen palvelemme sinua iloisin mielin ja aurinkoisin kasvoin! Tutustu KORPI Bistro Savonlinnaan

🗓Aukioloajat ja yhteystiedot

Maanantai-Lauantai 8:00-18:00

Sunnuntai 9:00-16:00

Keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

Ravintolapäällikkö Ulla Kolehmainen
029 309 394 | info@korvenkutsu.fi

Sijaintimme on juna-aseman parkkiaukiolla Juvan Optiikan sekä Marski Datan välissä.
Ravintola on tilava ja pöydät on järjestetty niin, että turvavälit ja asiakkaiden turvallinen asiointi on taattu.

Löydät KORPI Bistro Savonlinnan myös Somesta!

Facebook

Instagram

 
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, Karvilan Panimon kylmistä juomista, musiikista sekä kosken kuohuista Enonkoskelle! Nähdään Korvessa Enonkoskella ja Savonlinnassa sekä Maitolaiturilla!

bookmark_borderKoulutusyhteistyötä Samiedussa ja Korven Kutsu Kesäterassi Savonlinnan Paviljongilla

Korpi Bistro & Guesthouse ja Karvilan Panimo ovat aloittaneet koulutusyhteistyön koulutuskeskus Samiedun kanssa. Uusi yhteistyö monipuolistaa koulutuksia ja opetussisältöjä. Opiskelijat pääsevät opiskelemaan alan oppeja käytännössä aidoissa tilanteissa alan ammattilaisten kanssa.

– Olemme pitkään etsineet yritysyhteistyökumppaneita, jotka ovat halukkaita jakamaan osaamistaan ja olemaan mukana kouluttamassa tulevia alan osaajia. On hienoa saada Karvilan Panimo ja Korpi Bistro & Guesthouse osaksi Paviljongin toimintaa ja koulutusyhteistyötä, toimialajohtaja Timo Welsby Samiedusta kertoo.

Karvilan Panimo on koulutusyhteistyökumppanina Samiedun elintarviketeknologian koulutuksessa olutosaamisen kehittämisen tiimoilta. Opiskelijat pääsevät tutustumaan koko oluen valmistusprosessiin ja oppimaan pohja- ja pintahiivaoluen valmistusta. Samiedussa tullaan jatkossa tarjoamaan myös olutasiantuntija- ja olutmestarikoulutusta.

Karvilan Panimo on harvoja käsityöläispanimoita, jotka valmistavat päätuotteenaan pohjahiivaolutta eli lageria.

– Lagerin valmistus poikkeaa Ale-oluiden valmistuksesta muun muassa oluen käymislämpötilan hallinnassa, joka on saatava pysymään lähellä 0 °C käymisprosessin ajan. Tämä vaatii niin laitteistolta kuin tiloiltakin enemmän kuin pintahiivaoluiden valmistus, jossa oluen käymisprosessi tapahtuu käymistankeissa lähempänä huonelämpötilaa, Karvilan Panimon Ville Purontaus kertoo.

Kesämenu ja käsityöläisoluet ovat paikallisia vahvuuksia

Täysin paikallisista raaka-aineista loihdittu kesämenu ja Karvilan Panimon käsityöläisoluet tuovat uusia makuelämyksiä Paviljongin asiakkaille. Vihannekset ja kasvikset tulevat lähituottajilta, kala Enonkoskelta, luomuliha Pesolan tilalta Iisalmesta ja porsaan liha Toivalan tilalta Rantasalmelta. Menun on suunnitellut Samiedun keittiömestari Joel Asikainen.

– Paikallisista raaka-aineista luotu menu kertoo paikallisuuden arvosta ja luomuruoan korkeasta laadusta. Tämä on yksi tapa opettaa opiskelijoillemme, mistä raaka-aineet tulevat ja mikä on niiden matka lautaselle. Esimerkkinä opiskelijat pääsevät tutustumaan muikun nostoon ja kalan käsittelyyn sekä siihen, mikä on muikun tie puhtaimmillaan asiakkaan lautaselle, Welsby sanoo.

Karvilan Panimo on suunnitellut kesämenuun sopivat oluet.

– Kesämenuun on toteutettu jokaiseen annokseen sopivat olutparitukset, jolloin ruoan ja oluen liitto on täydellinen. Käytämme oluissa oman kaivon vettä Karvilan lähteestä ja raaka-aineina laadukkaimpia maltaita, hiivoja ja jalohumalia, Purontaus sanoo.

bookmark_borderVietä elämyksellinen päivä tutustuen Karvilan Panimoon sekä luonnonkauniiseen Enonkoskeen!


Ohjattu retkipäivä Karvilan Panimolle ja Enonkoskelle

Retken hinta sisältäen matkat, olutmaistelun ja lounaan on 50€/henkilö.

Karvilan Panimo – aito korpipanimo

Tervetuloa tutustumaan aitoon korpipanimoon. Meillä syntyvät käsityöläislagerit parhaista maltaista, jalohumalista sekä oman kaivon vedestä. Kierroksella koet, minkälainen on moderni pienpanimo ja miten käsityöläisolutta valmistetaan. Tutustumme maistiaisannosten kautta, mistä oluen maut syntyvät (5kpl 1dl maisteluannoksia Korpi Bistro ravintolassa). Karvilan Panimon kotisivut

Enonkoski – Pala Saimaan kauneinta kylämaisemaa omalla saarella

Karvilan Panimolta siirrymme Enonkoskelle Korpi Bistroon (6km), jossa nautimme herkulliseen lounaan ja olutmaistiaiset kohisevan Enonkosken äärellä. Lounaan voi nauttia upealla koskiterassilla, josta aukeavat maisemat historialliseen Enonkosken kylään. Ehdit tutustua kauniisiin koskimaisemiin ja tehdä halutessasi olutostoksia Bistron olutpuodissa.

Päiväohjelma 10:30-14:00

Retkiopas mukana koko retken ajan.

klo 10.30 Lähtö Savonlinnasta, Kauppatori 1 pysäkki

klo 11:00 – 12.30 Panimokierros Karvilan Panimolla

klo 12.45 Lounas Korpi Bistrossa Enonkoskella. Olutmaistiaiset “Mistä oluen maut syntyvät”. Ostosmahdollisuus Karvilan Panimon oluille Bistron olutpuodissa sekä jaloittelua koskimaisemissa. Mahdollisuus tutustua muun muassa:

  • Valokuvanäyttelyyn Hovimäen historiasta
  • ”Seinästä Reväisty” -taidenäyttelyyn
  • Maailman taitavimpien hiekanveistäjien Hiekkaveistoksiin Enonkosken torilla (10. juhlavuosi)
  • Maitolaituri Kahvila & Puodin tarjontaan (Enonkoskentie 11T)

klo 14:00 lähtö kaupunkiin KORPI Bistron pihasta. Saapuminen Savonlinnaan n. 14:30

Huomioitavaa: Linja-autoliike Kosonen hoitaa kuljetuksen. Kyytiin on mahdollista päästä myös matkan varrelta (Savonlinna-Enonkoski reitti). Bussin kyytiin on mahdollista hypätä klo 9.50 Kerimäeltä, josta lähtö kaupunkiin hakemaan retkelle lähtijät. Kaupungista matka jatkuu klo 10:30 Enonkoskelle. Iltapäivästä paluu samaa reittiä kaupungin kautta Kerimäelle.

Varaukset ja tiedustelut

Voit varata itsellesi / porukallesi paikat retkelle lomakkeen kautta.

Tiedustelut puhelimitse 029 309 3990 tai sähköpostitse info@korvenkutsu.fi. Voit tehdä varauksen myös paikan päällä Korpi Bistro Savonlinna ravintolassa (Kauppatori 1, Savonlinna), Korpi Bistro Enonkoski ravintolassa (Urheilukentäntie 1, Enonkoski) sekä Maitolaituri Kahvila & Puodissa (Enonkoskentie 11T, Enonkoski)

Ps. Kysy ryhmille tarjousta! p. 029 309 3990

Lapset ovat tervetulleita retkelle mukaan. Lapset 4-12 v. 25€ (matkat ja ruokailu) Lapsille on järjestetty leikkialue panimokierroksen ajaksi.

bookmark_borderTervetuloa Korpi Bistro Savonlinnan avajaisiin sunnuntaina 30.5.2021

Uusi kohtaamispaikka Savonlinnan keskustassa!

Vietämme avajaisia sunnuntaina 30.5. klo 9:00-16:00. Tervetuloa herkuttelemaan Korpeen, keskelle kaupunkia osoitteeseen Kauppatori 1, Savonlinna. Sijaintimme on juna-aseman parkkiaukiolla Juvan Optiikan sekä Marski Datan välissä.
Ravintola on tilava ja pöydät on järjestetty niin, että turvavälit ja asiakkaiden turvallinen asiointi on taattu.
Avajaistarjouksena KORPI Savonlinnan herkut alennushintaan -30% normaaleista hinnoista. (Puodin tuotteet eivät alennuksen piirissä.)
Tarjolla Korven menu, myös lounaskeitto.
Lisäksi jokainen avajaisvieras saa yhden leiman lounaspassiin, vaikkei ruokailisikaan (Lounaspassi: Toimii jokaisessa Korven ravintolassa. 10 kpl leimoja = 11. lounas ilmainen.

Maanantaista 31.5. alkaen olemme avoinna:

Maanantai-torstai 8:00-19:00

Perjantai-lauantai 8:00-21:00

Sunnuntai 9:00-16:00

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

Juhannuksen aika

Juhannusaatto 8:00-21:00

Juhannuspäivä 12:00-21:00

Sunnuntai 9:00-16:00

Päivitämme aukioloaikoja Juhannuksen jälkeen ja infoamme tästä tarkemmin täällä sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Korpi Savonlinnan kabinetit ovat varattavissa

Kesäkuussa on vapaita iltoja varattavissa vielä runsaasti. Toivomme teidän kuitenkin tekevän alustavan päivämäärävarauksen tilaisuudellenne mahdollisimman pian. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä numerosta 029 309 394 tai info@korvenkutsu.fi
Tervetuloa tutustumaan!

bookmark_borderRetkeilyä ja luontopolkuja monipuolisesti Enonkoskella – tutustu tietopakettiin

Kokosimme yhteen monipuoliset retkeilymahdollisuudet Enonkoskella ja sen ympäristöstä.
Tutustu ohessa tarkemmin!

Luontopolut

Olavinlammen luontopolku

Olavinlammen kaunis ja rauhaisa luontopolku on pituudeltaan 7,9 km. Luontopolku kiertää Olavinlammen ympäri.

Reitti on merkitty karttaan sinisellä värillä. Lisätietoja luontopolusta antaa Enonkosken liikuntapaikkojen hoitaja Marko Liukko numerosta 044 345 3004

Tutustu luontopolkuun kartan avulla.

Olavinlammen kartta (pdf)

Koloveden luonnonpuiston luontopolku – huom! ainoastaan kesäaikaan

Kivikautiset kalliomaalaukset kertovat luonnon ja ihmisen vuosituhantisesta yhteiselosta, ja hiljaisuuden keskellä tunnet yhteyden muinaiseen aikaan. Jos onni on matkassasi, utelias saimaannorppa saattaa tulla tervehtimään sinua.

Luontopolkujen soveltuvuus: Sopii vain kesäaikaiseen retkeilyyn. Talviaikaan Koloveden saarissa on liikkumiskielto eikä alueelle johtavilla teillä ole talvikunnossapitoa. Soveltuu osin myös liikuntaesteisille.

Kolovedellä ei saa liikkua moottorikäyttöisillä veneillä, joten luonnonrauha on taattu.

Tutustu Koloveden luonnonpuistoon

Nahkiassalon luontopolku

Koloveden kansallispuistossa sijaitseva luontopolku on pituudeltaan n. 3,5km.

Tutustu Luontopolkumiehen blogi-kirjoitukseen Nahkiassalon luontopolusta!

Ulpukkareitti – melontareitti keväästä syksyyn

Ulpukkareitti on kokonaisuudessaan noin 37 kilometrin pituinen melontareitti Savonlinnan ja Enonkosken välillä. Nauti uskomattoman kauniista järvimaisemista ja rentoudu hiljaisuuden vallitessa ympärilläsi. Jos et ole valmis melomaan koko matkaa, voit tehdä lyhyempiä etappeja reitillä. Huomioitavaa on, että veden pinta alenee koko matkalla 7,7 metriä, mutta kosket ovat pieniä ja virkistäviä. Enonkosken kirkonkylällä kanootin kantomatkaa noin 200 metriä.

Kartassa näkyvät laiturit ja rantautumispaikat.

Melontareittikartta (pdf)

Majoitu viihtyisästi KORPI Guesthousessa Enonkoskella retken/retkipäivän päätteeksi

Tervetuloa lepäämään ja rentoutumaan KORPI Guesthouseen sekä syömään hyvin KORPI Bistroon retken päätteeksi. Meiltä löydät huoneita kahden hengen huoneista aina 5 hengen perhehuoneisiin. Kaikkiin majoittumisiin sisältyy herkullinen aamiainen. Guesthousen sauna lämmitetään joka ilta. Guesthousen ulkopuolelta löytyy myös maksuton paikoitus sekä tolppa sähköauton lataamiseen.

Kysy majoituspakettejamme myös isommille ryhmille. Tutustu huoneisiimme.

bookmark_borderKORPI Bistro aukeaa Vappuna

Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!🥂🎉

Korpi Bistro avaa jälleen ovensa. Remontti on valmistunut, jossa saimme uusia kabinetteja sekä täysin uuden snooker-salin. Pelaaminen ja virvokkeiden nauttiminen onnistuu peliseurueen kesken on nyt viihtyisämpää kuin koskaan. Voit varata erikokoisia kabinettitiloja käyttöösi ryhmäsi koon mukaan.

Olemme avoinna perjantaina 30.4. 12:00-17:00 sekä lauantaina 1.5. klo 9:00-17:00

Juomatarjouksia sekä pizzamenu!🍕

Voit varata pöydän tai kabinetin numerosta 029 309 3990 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@korvenkutsu.fi

Lämpimästi tervetuloa!