bookmark_borderSyyskesän tapahtumia ja infoa Korven ravintoloista

KORPI Bistro

KORVEN MENU 🍽

Loimme menun, joka on luotu kotimaisista raaka-aineista, paikallisista kalatuotteista, kotimaisesta lihasta sekä kasvisvaihtoehdoista! Tervetuloa herkuttelemaan! Viimeiset tilaukset otetaan vastaan klo 21.30. Voit tilata herkut myös mukaan! Tutustu menuun.
KORPI Bistro Urheilukentäntie 1, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990
 
⏱KORPI Bistron syyskesän aukioloajat: ti-to 14-22 | pe-la 12-24 |

MAITOLAITURIN LOUNAS 🍲

Perinteistä kotiruokalounasta on tarjolla päivittäin klo 11-15 (9,90€). Lauantaisin ja sunnuntaisin runsas buffet-lounas 11-15 (12,00€). Lounaslistan löydät aina viikon alussa Maitolaiturin Facebookista sekä nettisivuilta enonkoskenlaiturila.fi. Saatavilla koko päivän myös pizzaa ja Maitolaiturin burgeri!
Maitolaiturin aukioloajat: Ma-pe 7-18 | la 7-17 | su 9-16
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

MAITOLAITURIN AAMUPALA 🥐

Tarjolla joka aamu klo 8-10 (10€). Aamupala sisältää mm. puuroa, leipälajitelma, leikkeleitä, rahkaa, kylmät ja kuumat juomat sekä muita vaihtuvia lisukkeita! Tervetuloa aamiaiselle Enonkosken pirteimpään pirttiin!
Enonkoskentie 11T, Enonkoski. Pöytävaraukset 029 309 3990

SYYSKESÄN TAPAHTUMIA 🌞

14.8 LIVE: SteelRollers
SteelRollers saapuu Korpeen laittamaan tanssijalan vipattamaan! Liput 8€.
Kysy VIP-paketteja! 029 309 3990 tai info@korvenkutsu.fi
Majoitus alkaen 68€
Urheilukentäntie 1, Enonkoski.

KORPI BISTRO SAVONLINNA

Kaikkien muidenkin kuin korvessa asuvien asiakkaittemme hyvinvointi on meille Korpilaisille ensisijaisen tärkeää. Puhtaat raaka-aineet ja niiden tuoreus ovat pohja isoille makunautinnoille. Mikäli mahdollista, hankimme raaka-aineet paikallisilta tuottajilta ilman välikäsiä. Kunnioitamme luonnon monimuotoisuutta, puhdasta vettä ja ilmaa, luonnonantimia ja käsityöläisperinteitä. Näitä arvoja noudattaen palvelemme sinua iloisin mielin ja aurinkoisin kasvoin! Tutustu KORPI Bistro Savonlinnaan

🗓Aukioloajat ja yhteystiedot

Maanantai-Lauantai 8:00-18:00

Sunnuntai 9:00-16:00

Keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

Ravintolapäällikkö Ulla Kolehmainen
029 309 394 | info@korvenkutsu.fi

Sijaintimme on juna-aseman parkkiaukiolla Juvan Optiikan sekä Marski Datan välissä.
Ravintola on tilava ja pöydät on järjestetty niin, että turvavälit ja asiakkaiden turvallinen asiointi on taattu.

Löydät KORPI Bistro Savonlinnan myös Somesta!

Facebook

Instagram

 
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, Karvilan Panimon kylmistä juomista, musiikista sekä kosken kuohuista Enonkoskelle! Nähdään Korvessa Enonkoskella ja Savonlinnassa sekä Maitolaiturilla!

bookmark_borderKoulutusyhteistyötä Samiedussa ja Korven Kutsu Kesäterassi Savonlinnan Paviljongilla

Korpi Bistro & Guesthouse ja Karvilan Panimo ovat aloittaneet koulutusyhteistyön koulutuskeskus Samiedun kanssa. Uusi yhteistyö monipuolistaa koulutuksia ja opetussisältöjä. Opiskelijat pääsevät opiskelemaan alan oppeja käytännössä aidoissa tilanteissa alan ammattilaisten kanssa.

– Olemme pitkään etsineet yritysyhteistyökumppaneita, jotka ovat halukkaita jakamaan osaamistaan ja olemaan mukana kouluttamassa tulevia alan osaajia. On hienoa saada Karvilan Panimo ja Korpi Bistro & Guesthouse osaksi Paviljongin toimintaa ja koulutusyhteistyötä, toimialajohtaja Timo Welsby Samiedusta kertoo.

Karvilan Panimo on koulutusyhteistyökumppanina Samiedun elintarviketeknologian koulutuksessa olutosaamisen kehittämisen tiimoilta. Opiskelijat pääsevät tutustumaan koko oluen valmistusprosessiin ja oppimaan pohja- ja pintahiivaoluen valmistusta. Samiedussa tullaan jatkossa tarjoamaan myös olutasiantuntija- ja olutmestarikoulutusta.

Karvilan Panimo on harvoja käsityöläispanimoita, jotka valmistavat päätuotteenaan pohjahiivaolutta eli lageria.

– Lagerin valmistus poikkeaa Ale-oluiden valmistuksesta muun muassa oluen käymislämpötilan hallinnassa, joka on saatava pysymään lähellä 0 °C käymisprosessin ajan. Tämä vaatii niin laitteistolta kuin tiloiltakin enemmän kuin pintahiivaoluiden valmistus, jossa oluen käymisprosessi tapahtuu käymistankeissa lähempänä huonelämpötilaa, Karvilan Panimon Ville Purontaus kertoo.

Kesämenu ja käsityöläisoluet ovat paikallisia vahvuuksia

Täysin paikallisista raaka-aineista loihdittu kesämenu ja Karvilan Panimon käsityöläisoluet tuovat uusia makuelämyksiä Paviljongin asiakkaille. Vihannekset ja kasvikset tulevat lähituottajilta, kala Enonkoskelta, luomuliha Pesolan tilalta Iisalmesta ja porsaan liha Toivalan tilalta Rantasalmelta. Menun on suunnitellut Samiedun keittiömestari Joel Asikainen.

– Paikallisista raaka-aineista luotu menu kertoo paikallisuuden arvosta ja luomuruoan korkeasta laadusta. Tämä on yksi tapa opettaa opiskelijoillemme, mistä raaka-aineet tulevat ja mikä on niiden matka lautaselle. Esimerkkinä opiskelijat pääsevät tutustumaan muikun nostoon ja kalan käsittelyyn sekä siihen, mikä on muikun tie puhtaimmillaan asiakkaan lautaselle, Welsby sanoo.

Karvilan Panimo on suunnitellut kesämenuun sopivat oluet.

– Kesämenuun on toteutettu jokaiseen annokseen sopivat olutparitukset, jolloin ruoan ja oluen liitto on täydellinen. Käytämme oluissa oman kaivon vettä Karvilan lähteestä ja raaka-aineina laadukkaimpia maltaita, hiivoja ja jalohumalia, Purontaus sanoo.

bookmark_borderVietä elämyksellinen päivä tutustuen Karvilan Panimoon sekä luonnonkauniiseen Enonkoskeen!


Ohjattu retkipäivä Karvilan Panimolle ja Enonkoskelle

Retken hinta sisältäen matkat, olutmaistelun ja lounaan on 50€/henkilö.

Karvilan Panimo – aito korpipanimo

Tervetuloa tutustumaan aitoon korpipanimoon. Meillä syntyvät käsityöläislagerit parhaista maltaista, jalohumalista sekä oman kaivon vedestä. Kierroksella koet, minkälainen on moderni pienpanimo ja miten käsityöläisolutta valmistetaan. Tutustumme maistiaisannosten kautta, mistä oluen maut syntyvät (5kpl 1dl maisteluannoksia Korpi Bistro ravintolassa). Karvilan Panimon kotisivut

Enonkoski – Pala Saimaan kauneinta kylämaisemaa omalla saarella

Karvilan Panimolta siirrymme Enonkoskelle Korpi Bistroon (6km), jossa nautimme herkulliseen lounaan ja olutmaistiaiset kohisevan Enonkosken äärellä. Lounaan voi nauttia upealla koskiterassilla, josta aukeavat maisemat historialliseen Enonkosken kylään. Ehdit tutustua kauniisiin koskimaisemiin ja tehdä halutessasi olutostoksia Bistron olutpuodissa.

Päiväohjelma 10:30-14:00

Retkiopas mukana koko retken ajan.

klo 10.30 Lähtö Savonlinnasta, Kauppatori 1 pysäkki

klo 11:00 – 12.30 Panimokierros Karvilan Panimolla

klo 12.45 Lounas Korpi Bistrossa Enonkoskella. Olutmaistiaiset “Mistä oluen maut syntyvät”. Ostosmahdollisuus Karvilan Panimon oluille Bistron olutpuodissa sekä jaloittelua koskimaisemissa. Mahdollisuus tutustua muun muassa:

  • Valokuvanäyttelyyn Hovimäen historiasta
  • ”Seinästä Reväisty” -taidenäyttelyyn
  • Maailman taitavimpien hiekanveistäjien Hiekkaveistoksiin Enonkosken torilla (10. juhlavuosi)
  • Maitolaituri Kahvila & Puodin tarjontaan (Enonkoskentie 11T)

klo 14:00 lähtö kaupunkiin KORPI Bistron pihasta. Saapuminen Savonlinnaan n. 14:30

Huomioitavaa: Linja-autoliike Kosonen hoitaa kuljetuksen. Kyytiin on mahdollista päästä myös matkan varrelta (Savonlinna-Enonkoski reitti). Bussin kyytiin on mahdollista hypätä klo 9.50 Kerimäeltä, josta lähtö kaupunkiin hakemaan retkelle lähtijät. Kaupungista matka jatkuu klo 10:30 Enonkoskelle. Iltapäivästä paluu samaa reittiä kaupungin kautta Kerimäelle.

Varaukset ja tiedustelut

Voit varata itsellesi / porukallesi paikat retkelle lomakkeen kautta.

Tiedustelut puhelimitse 029 309 3990 tai sähköpostitse info@korvenkutsu.fi. Voit tehdä varauksen myös paikan päällä Korpi Bistro Savonlinna ravintolassa (Kauppatori 1, Savonlinna), Korpi Bistro Enonkoski ravintolassa (Urheilukentäntie 1, Enonkoski) sekä Maitolaituri Kahvila & Puodissa (Enonkoskentie 11T, Enonkoski)

Ps. Kysy ryhmille tarjousta! p. 029 309 3990

Lapset ovat tervetulleita retkelle mukaan. Lapset 4-12 v. 25€ (matkat ja ruokailu) Lapsille on järjestetty leikkialue panimokierroksen ajaksi.

bookmark_borderTervetuloa Korpi Bistro Savonlinnan avajaisiin sunnuntaina 30.5.2021

Uusi kohtaamispaikka Savonlinnan keskustassa!

Vietämme avajaisia sunnuntaina 30.5. klo 9:00-16:00. Tervetuloa herkuttelemaan Korpeen, keskelle kaupunkia osoitteeseen Kauppatori 1, Savonlinna. Sijaintimme on juna-aseman parkkiaukiolla Juvan Optiikan sekä Marski Datan välissä.
Ravintola on tilava ja pöydät on järjestetty niin, että turvavälit ja asiakkaiden turvallinen asiointi on taattu.
Avajaistarjouksena KORPI Savonlinnan herkut alennushintaan -30% normaaleista hinnoista. (Puodin tuotteet eivät alennuksen piirissä.)
Tarjolla Korven menu, myös lounaskeitto.
Lisäksi jokainen avajaisvieras saa yhden leiman lounaspassiin, vaikkei ruokailisikaan (Lounaspassi: Toimii jokaisessa Korven ravintolassa. 10 kpl leimoja = 11. lounas ilmainen.

Maanantaista 31.5. alkaen olemme avoinna:

Maanantai-torstai 8:00-19:00

Perjantai-lauantai 8:00-21:00

Sunnuntai 9:00-16:00

📍Kauppatori 1, Savonlinna
029 309 394

Juhannuksen aika

Juhannusaatto 8:00-21:00

Juhannuspäivä 12:00-21:00

Sunnuntai 9:00-16:00

Päivitämme aukioloaikoja Juhannuksen jälkeen ja infoamme tästä tarkemmin täällä sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Korpi Savonlinnan kabinetit ovat varattavissa

Kesäkuussa on vapaita iltoja varattavissa vielä runsaasti. Toivomme teidän kuitenkin tekevän alustavan päivämäärävarauksen tilaisuudellenne mahdollisimman pian. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä numerosta 029 309 394 tai info@korvenkutsu.fi
Tervetuloa tutustumaan!

bookmark_borderRetkeilyä ja luontopolkuja monipuolisesti Enonkoskella – tutustu tietopakettiin

Kokosimme yhteen monipuoliset retkeilymahdollisuudet Enonkoskella ja sen ympäristöstä.
Tutustu ohessa tarkemmin!

Luontopolut

Olavinlammen luontopolku

Olavinlammen kaunis ja rauhaisa luontopolku on pituudeltaan 7,9 km. Luontopolku kiertää Olavinlammen ympäri.

Reitti on merkitty karttaan sinisellä värillä. Lisätietoja luontopolusta antaa Enonkosken liikuntapaikkojen hoitaja Marko Liukko numerosta 044 345 3004

Tutustu luontopolkuun kartan avulla.

Olavinlammen kartta (pdf)

Koloveden luonnonpuiston luontopolku – huom! ainoastaan kesäaikaan

Kivikautiset kalliomaalaukset kertovat luonnon ja ihmisen vuosituhantisesta yhteiselosta, ja hiljaisuuden keskellä tunnet yhteyden muinaiseen aikaan. Jos onni on matkassasi, utelias saimaannorppa saattaa tulla tervehtimään sinua.

Luontopolkujen soveltuvuus: Sopii vain kesäaikaiseen retkeilyyn. Talviaikaan Koloveden saarissa on liikkumiskielto eikä alueelle johtavilla teillä ole talvikunnossapitoa. Soveltuu osin myös liikuntaesteisille.

Kolovedellä ei saa liikkua moottorikäyttöisillä veneillä, joten luonnonrauha on taattu.

Tutustu Koloveden luonnonpuistoon

Nahkiassalon luontopolku

Koloveden kansallispuistossa sijaitseva luontopolku on pituudeltaan n. 3,5km.

Tutustu Luontopolkumiehen blogi-kirjoitukseen Nahkiassalon luontopolusta!

Ulpukkareitti – melontareitti keväästä syksyyn

Ulpukkareitti on kokonaisuudessaan noin 37 kilometrin pituinen melontareitti Savonlinnan ja Enonkosken välillä. Nauti uskomattoman kauniista järvimaisemista ja rentoudu hiljaisuuden vallitessa ympärilläsi. Jos et ole valmis melomaan koko matkaa, voit tehdä lyhyempiä etappeja reitillä. Huomioitavaa on, että veden pinta alenee koko matkalla 7,7 metriä, mutta kosket ovat pieniä ja virkistäviä. Enonkosken kirkonkylällä kanootin kantomatkaa noin 200 metriä.

Kartassa näkyvät laiturit ja rantautumispaikat.

Melontareittikartta (pdf)

Majoitu viihtyisästi KORPI Guesthousessa Enonkoskella retken/retkipäivän päätteeksi

Tervetuloa lepäämään ja rentoutumaan KORPI Guesthouseen sekä syömään hyvin KORPI Bistroon retken päätteeksi. Meiltä löydät huoneita kahden hengen huoneista aina 5 hengen perhehuoneisiin. Kaikkiin majoittumisiin sisältyy herkullinen aamiainen. Guesthousen sauna lämmitetään joka ilta. Guesthousen ulkopuolelta löytyy myös maksuton paikoitus sekä tolppa sähköauton lataamiseen.

Kysy majoituspakettejamme myös isommille ryhmille. Tutustu huoneisiimme.

bookmark_borderKORPI Bistro aukeaa Vappuna

Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään!🥂🎉

Korpi Bistro avaa jälleen ovensa. Remontti on valmistunut, jossa saimme uusia kabinetteja sekä täysin uuden snooker-salin. Pelaaminen ja virvokkeiden nauttiminen onnistuu peliseurueen kesken on nyt viihtyisämpää kuin koskaan. Voit varata erikokoisia kabinettitiloja käyttöösi ryhmäsi koon mukaan.

Olemme avoinna perjantaina 30.4. 12:00-17:00 sekä lauantaina 1.5. klo 9:00-17:00

Juomatarjouksia sekä pizzamenu!🍕

Voit varata pöydän tai kabinetin numerosta 029 309 3990 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@korvenkutsu.fi

Lämpimästi tervetuloa!

bookmark_borderLaajennamme uudella Korpi ravintolalla Savonlinnaan keväällä 2021 

“Tuomme parhaat Korven herkut, Maitolaituri Kahvila & Puodin leipomukset sekä Karvilan Panimon oluet Savonlinnaan yhden katon alle”, kertovat hankkeen puuhanaiset Korpi Bistro & Guesthousen toimitusjohtaja Sanna Ratia ja liiketoimintajohtaja Kati Laukkanen

Savonlinnan ravintola on Korpi perheen uusin jäsen ja nimetään Korpi Savonlinnaksi. Uuden ravintolan osoite on Kauppatori 1. 

Ravintola avaa ovensa vapuksi korona-tilanteen niin salliessa, ohjeistuksia ja rajoituksia seurataan luonnollisesti äärettömän tarkasti.

Normaalien asiakaspaikkojen lisäksi käytössä tulee olemaan myös erillinen kabinetti-tila.

“Henkilökuntaa olemme parhaillaan rekrytoimassa”, Sanna Ratia kertoo.

Ravintola on hyvällä paikalla lähellä toria ja reitillä Kasinosaarille. Kiinteistössä toimi aiemmin apteekki ja tilat remontoidaan elämykselliseen ravintolavierailuun sopivaksi. Sisustussuunnittelusta on vastuussa Päivi Auvinen savonlinnalaisesta Olga Maria Designistä. 

”Olen ollut mukana tämän ”Korpiryhmän” kahdessa aiemmassa projektissa, Maitolaiturissa ja Korpi Bistrossa, joten olen todella iloinen, että luottamus työhöni on säilynyt ja saan olla suunnittelemassa myös Korpi Savonlinnaa. Konsepti on ollut ilmeisen onnistunut ja siitä otetaan parhaat palat huomioon myös tässä Korpi Savonlinna toimipisteen suunnittelussa. On ilo työskennellä näin innovatiivisten yrittäjien ja kasvuhakuisten yritysten kanssa,” Päivi Auvinen sanoo.

Savonlinna on kaivannut rentoa nautiskelu- ja kohtaamispaikkaa, jossa on saatavilla paikallisia herkullisia leipomuksia, kotiruokalounasta, paikallista olutta sekä hyvää kahvia ja teetä. Suolaiset ja makeat herkut ovat enonkoskelaisen Maitolaituri Kahvila & Puodin käsialaa. Oluet ravintolaan tulevat Karvilan Panimolta. Suunnittelussa on myös pieni katuterassi ravintolan eteen, jossa on mukava istahtaa ja siemailla lasillinen, aistien eloisaa Savonlinnan kesäelämää. Ravintola tulee olemaan avoinna vuoden ympäri.

Ravintolaan tulee Karvilan Panimon olutpuoti, josta voi ostaa mukaan Karvilan Panimon tuoreita oluita. Ravintolassa järjestetään myös olutmaistatuksia ja live-ohjelmaa. Heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin järjestetään myös ravintolan edestä lähteviä kiertoajeluja Enonkoskelle, johon kuuluu panimovierailu Karvilan Panimolle sekä maukas lounas Korpi Bistrossa.

Ravintolan taustalla ovat Enonkoskella toimivan Korpi Bistro & Guesthousen perustajat Sanna Ratia, Kati Laukkanen ja Jouni Purontaus

“On hienoa, että Olavinkadun toisellekin puolelle saadaan elämää. Hyvä ruoan ja juoman ystäviä hemmotellaan Savonlinnassa tänä kesänä entistäkin elämyksellisemmin”, Sanna Ratia päättää.

bookmark_borderPienyritykset yhdistävät voimiansa haastavana aikana – Maitolaituri Kahvila & Puoti mukana Puotirundi -tempauksessa

Pienet puodit ovat yhdistäneet voimansa ja ryhtyneet hakemaan näkyvyyttä yhteisellä Puotirundi-brändillä. Puotirundilla on verkkosivut ja somekanavat sekä yhteinen #puotirundi tunniste.

Puotirundi kokoaa yhteen suomalaisia, pieniä ja yksilöllisiä puoteja. Idea lähti mäntyharjulaisen yrittäjän Titta Kyllösen ahdingosta, kun oman puodin päivämyynti oli pahimmillaan 7 euroa. Piti keksiä keino, jolla asiakkaan näkökulmasta olisi houkuttelevaa lähteä puodin perässä pienellekin paikkakunnalle, näin syntyi Puotirundi.

“Tarvetta tällaiselle näyttäisi olevan, sillä ensimmäisen viikon aikana jäseniä tuli yli 50 ja 1500 Facebook-tykkääjää sekä 700 seuraajaa Instagramiin”, sanoo Kyllönen.

Kyllönen kertoo pieniä puoteja olevan Suomessa paljon. Moni puoti on kuitenkin vielä hankalasti löydettävissä, yksin laaja-alaista markkinointia on mahdoton tehdä. Herkullisia puoteja löytyy niin kaupunkien keskustoista kuin keskeltä maaseutuakin. 

Paikallisista raaka-aineista lounasta ja itse tehtyjä leivonnaisia tarjoava Maitolaituri Kahvila & Puoti on mukana Puotirundi -tempauksessa. 

“Lähdimme mukaan, koska halusimme ehdottomasti nostaa esiin yhdessä pienyrittäjien toimeliaisuutta ja yhteisen tekemisen voimaa. Paikallinen pienyrittäjyys on kaikkialla voimavara ja elinvoiman lähde. Tempauksen avulla ihmiset toivottavasti huomaavat, miten tämä hyvin erikoinen tilanne on tuonut valtavia haasteita jokapäiväiseen elämään myös pienyrityksissä ja tulevat tukemaan paikallista tekemistä”, kertoo yrittäjä Sanna Ratia Maitolaiturilta.

Puotien yhteinen verkkoalusta on laatuaan ensimmäinen. Puotirundin ilmettä ja nettisivuja lähdettiin suunnittelemaan sysmäläisen mainosgraafikko Maarit Sieväsen kanssa ja työnjako on ollut selkeä: Sievänen hoitaa teknisen verkkosivuston ylläpidon sekä ilmeen ja Kyllönen jäsenyhteydet ja päivittäiset sosiaalisen median julkaisut.

Puotirundin verkkosivuilta voi hakea puoteja maakunnittain sekä esimerkiksi paikkakuntakohtaisella haulla. Karttahakuja on tarkoitus kehittää ensimmäisillä jäsenmaksuilla. Puotirundi-yhteisön jäsen- ja liittymismaksuilla yrittäjät saavat apua markkinointiin eri kanavissa sekä näkyvyyttä, jolloin heidät on helpompi löytää.  

“Ryhdyin miettimään keinoa, jolla ihmiset saataisiin tulemaan puoteihin. Esimerkiksi hiihtolomien viettäjät voivat maaseudulle tullessaan katsoa, millaisia puoteja lähiseudulla on ja suunnitella matkoja sen mukaan”, Kyllönen kertoo.

Parhaillaan Puotirundilla on menossa kuuden viikon Facebook-kampanja ja jatkoa seuraa muun muassa pääsiäiskampanjan muodossa. Näyttää vahvasti siltä, että tulevana kesänäkin matkaillaan laajasti kotimaassa ja myös tällaiselle palvelulle uskotaan olevan tilausta, ainakin asiakkaat sosiaalisessa mediassa ovat ottaneet palvelun innokkaasti vastaan.

Puodit löytyvät sivulta www.puotirundi.fi

facebook.com/puotirundi

instagram.com/puotirundi

bookmark_borderTutustu Ystävänpäiväpaketteihimme – Tervetuloa viihtymään💕

ys

Tervetuloa Korpeen nauttimaan

Tutustu Ystävänpäiväpaketteihimme ohessa. Tervetuloa viettämään Ystävänpäivän etkoja Bistroon 13.2. Valitse suosikkiherkkusi menustamme ja luo täydellinen illallinen alkupaloineen, pääruokineen ja jälkiruokineen. Tutustu myös Ystävänpäivän majoituspakettiin.

Nauti herkullisesta Korven menusta ja siihen sovitetuista juomapareista

🍽 3 ruokalajin vapaavalintainen menu lauantaina 13.2. Korven listalta 45€ henkilöltä sisältäen lasin kuohuvaa.🍾

Yhdistä nautiskelu ravintolassa, viihtyisä yöpyminen ja herkullinen brunssi

🛏  Majoitus- ja illallispaketti sisältää 3 ruokalajin menun sekä majoituksen Korpi Guesthousessa (la 13.2.-su 14.2.) sisältäen herkullisen brunssin sunnuntaina.  Paketti on hinnaltaan 120€ kahdelta hengeltä.

Varaukset ja kyselyt puhelimitse 029 309 3990 tai sähköpostitse info@korvenkutsu.fi 🥰

Tervetuloa Korpeen nauttimaan.